Consultantii nostri hr

O echipa internationala de experti pentru recrutarile dumneavoastra 

EuroTriade s-a stabilit in mai multe tari europene, in SUA, in Maroc si in China. EuroTriade reuneste cei mai buni consultanti HR la nivel international, cu scopul de a oferi raspunsuri potrivite celor mai diverse intrebari despre resurse umane.  Rezultatele exceptionale obtinute pentru recrutarile voastre se bazeaza pe numeroase experiente multi-culturale.

O Echipa multi-culturala de consultanti HR

Grupul EuroTriade este format din consultanti seniori in Germania, Franta, Romania, SUA, Maroc si China. Ei vor lucra neobositi pentru optimizarea valorii adaugate pentru compania dvs.- intr-o lume in constanta schimbare in care capitalul uman din piata muncii globala din industria automotive devine reper pentru succesul clientilor nostri.

Echipa combina mai mult de 50 de ani de responsabilitate pentru recrutari strategice locale si mai mult de 20 de ani experienta in piata franceza, 10 ani de experienta in Romania, de asmenea 10 ani de experienta in Africa de Nord si 12 ani in Shanghai. In toate aceste piete, cunostintele profesionale si expertiza servesc la depasirea cu succes a tuturor provocarilor in materie de resurse umane si a schimbarilor constante a regulilor si a pietei Talentelor disponibile. Prin urmare, schimbarile frecvente de cooperare cu agentiile de consultanta HR din tari diferite nu mai sunt necesare datorita disponibilitatii unui partener ca EuroTriade, care este activ in mai multe tari

Grupul EuroTriade va sprijina “glocal” in orice intrebari legate de personalul angajat – asta inseamna: focus global, mentalitate si abordarea in combinatie cu serviciile si cunostintele locale.

 

 .

CONSULTANTII NOSTRI HR, IN CATEVA CUVINTE

Clément Kopp, a fondat Grupul germano-francez in 1989. Este considerat un expert in recrutare si consultant pentru posturi de management; el este sprijinit de un board transcultural de specialisti, care vor implementa proiectele dvs. locale si se vor alinia la instructiunile dvs. transfrontaliere.

Angela Ghircoias este managerul echipei romane, care sprijina numerosi actori implicati in dezvoltarea rapida a tarii; a fost implicata in numeroase proiecte green-field, in primul rand in sectoarele automotive, tooling si IT. Printre avantajele ei sunt obisnuinta de a lucra intr-un mediu Germano-Francezo-Roman precum si cunoasterea in detaliu a actorilor din industria automotive din Romania.

Philippe Kopp, managerul responsabil de divizia de recrutare EuroTriade in Germania, de peste 4 ani. El este specialist in abordarea directa si identificarea talentelor, este un expert in industria automotive din Germania si din Franta. Este de origine germano-franceza, fiind activ transfrontalier; se simte acasa in ambele tari.  

Mohamed Nejjam asigura coerenta serviciilor noastre de consultanta HR in Maroc. Principalul lui obiectiv este sa abordeze provocarile locale ale pietei cu claritate si transparenta.

Oliver Boehland lucreaza ca si consultant HR pentru posturi de management folosind abordarea directa, in China de peste 25 de ani. Printre atuurile sale sunt siguranta lui de a raspunde tuturor intrebarilor despre structura resurselor umane, cat si despre compensatii si beneficii.

Sylvain Aubert este persoana de contact pentru piata americana. El acum isi foloseste experienta in industriile de IT si productii media, din sectoarele industriale. Datorita originii sale americano-franceza, el se simte acasa atat in Europa cat si in Statele Unite ale Americii.  

Marc Leibundguth este “Lider Practicant in Automotive” si nu doar furnizeaza cunostintele tehnice din industria automotive, dar este de asemenea expert in structuri organizationale din industria automotive. Aceste cunostinte combinate cu atitudinea privata si profesionala germano-franceza sunt o importanta valoare in expertiza de consultanta HR ale echipei EuroTriade.

.

Contactati consultantii nostri