Filialele noastre

Reteaua internationala EuroTriade: filiale in pietele globale de talente 

O larga retea internationala, in expansiune

Ideea fondatoare germano-franceza este ferm ancorata in agentia orientata international, de consultanta HR. EuroTriade. In 1998, Grupul EuroTriade a pornit expansiunea retelei transfrontaliere prin filiala din Franta, in 2006 prin filiala din Romania si in 2009 cu filiala din Maroc. Pentru acoperirea pietei americane, filiala companiei din New York a pornit in 2015. Principalii clienti sunt companii internationale din industria tehnologica, de productie si de servicii. Obiectivul este clar: cunoasterea aspectelor globale de resurse umane si adaptarea lor la circumstantele locale.

Grupul EuroTriade construieste zilnic prin atuurile sale in pietele corespondente cu talente, accesand reteaua internationala. Aceasta retea si filialele confera Grupului o determinare foarte puternica , care ii permite sa raspunda la cele mai variate provocari de resurse umane, cu solutii si servicii potrivite pentru clientii globali.

Aceasta este viziunea care determina Grupul EuroTriade sa se dezvolte in continuare ca prezenta internationala. Din acest motiv, expansiunea va continua cu filiale in piete strategice, cum sunt Iran, Pakistan sau Portugalia.

Global 2

EuroTriade Germania

Stuttgart: EuroTriade Germania GmbH a fost fondata in 1989 pe baza expertizei germano-franceze in politici de personal, precum si in recrutare prin abordare directa. Prin aceasta, Grupul a pus bazele pentru dezvoltare si a filialelor locale, oferind suport provocarilor intalnite de manageri HR din Germania precum si din alte tari. Agentia germano-franceza de consultanta HR s-a specializat in cautari pentru posturi de conducere, coaching si transformari, cat si proiecte M&A.

EuroTriade in Franta

Paris: Fondata in 1998, EuroTriade s-a specializat in recrutarea prin abordare directa a inginerilor, a expertilor tehnici, a posturilor de middle si top management din Franta. Peste 300 de proiecte sunt dovada pentru calitatatii si a succesului. Focusul asupra cooperarii germano-franceza este baza Echipelor EuroTriade care ofera servicii de coaching si training pentru echipele de conducere, si pentru clientii din Franta.

EuroTriade Romania

Sibiu: din 2007, EuroTriade este respectata pentru serviciile de recrutare locala si transfrontaliera, pentru consultanta HR. EuroTriade Romania este una dintre cele 3 firme semnificative de consultanta pentru industriile automotive si investitii externe.

EuroTriade SUA

New York: EuroTriade SUA desfasoara, din 2015, proiecte de recrutare internationala pentru clienti din America, Germania si Franta. In prezent, filiala din New York isi arata valoarea, fiind partenerul reprezentativ pentru recrutare si abordare directa pentru industriile automotive si tooling din Statele Unite, la fel cum Grupul EuroTriade a devenit de-a lungul timpului in Europa si Asia.

 EuroTriade China

Shanghai: datorita stransei cooperari cu partenerul germano-chinez Eunacon (2002), EuroTriade are o buna intelegere a pietei complexe chinezesti, din 2013 incoace. In 2016, Grupul EuroTriade se extinde mai mult, prin deschiderea propriei filiale pe piata chinezeasca in Hong Kong, specializata in servicii de recrutare si consultanta HR. Acest pas este raspunsul la nevoile clientilor, de a face fata provocarilor clientilor locali, crescand continuu piata talentelor cu o expertiza deosebita in abordare directa si plasarea de personal.

EuroTriade Morocco

Casablanca / Tangier: din 2010, Grupul EuroTriade isi sprijina clientii din Maroc in toate aspectele de recrutare si investitii externe, cat si pentru selectarea si angajarea managerilor potriviti si a expertilor pentru filiala  dvs.locala.

 

Contactati expertii nostri HR internationali