Agenție de recrutări România

Agenție de recrutări România

Experți în recrutările de personal în posturi executive, operaționale și de middle & top management

Serviciile HR oferite de Grupul EuroTriade sunt in avantajul dvs

Grupul EuroTriade este o agentie internationala de consultanta HR. Serviciile noastre de consultanta si recrutare raspund unei game variate de probleme legate de domeniul resurselor umane, de asemenea ne straduim sa mentinem un nivel ridicat de calitate. Serviciile noastre de recrutare si consultanta HR sunt adaptate specificului sectoarelor de productie (automotive, tooling etc.), cat si sectoarelor de servicii si comercial. Modelul nostru de business este similar in mai multe locatii din lume, astfel, noi oferim clientilor nostri un avantaj consistent, abordand problemele in contextul unei lumi globale, avand o abordare transfrontaliera.

Agentia internationala de recrutare 

In ceea ce priveste recrutarea internationala, viziunea EuroTriade este clara: identificarea si livrarea candidatului potrivit pentru fiecare post vacant, intr-o piata in continua schimbare, in cadrul careia granitele se estompeaza tot mai mult.

 

Coaching

O piata in continua schimbare cere unor companii flexibilitate si adaptabilitate. Nu este tot timpul sigur ca angajatii isi gasesc locul in astfel de conditii. Acest proces de transformare are nevoie de sprijin profesionist.

 

Transformare si training pentru management

Serviciile HR legate de transformare si training pentru management oferite de EuroTriade sunt incorporate, in prezent, intr-o noua structura cu activitati peste granite.

EuroTransformers si reteaua de experti combina abilitatea si expertiza specialistilor EuroTriade care au acumulat experienta prin implementarea numeroaselor proiecte de transformare, pe piete locale si globale, avand astfel aptitudini perfecte in aceasta arie.

HR services